Reklamacije

Poštovani kupci,

Vaše zadovoljstvo našim proizvodima je naš prioritet. Ukoliko iz bilo kog razloga niste potpuno zadovoljni kupljenim proizvodom, stojimo vam na raspolaganju za rešavanje problema putem naše procedure za reklamacije.

Kako podneti reklamaciju:

  1. Kontaktirajte nas: Za podnošenje reklamacije molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na support@titanclips.com. Naš tim za podršku kupcima će vas rado uputiti kroz proces.

  2. Pripremite dokaze: Molimo vas da pripremite sve relevantne informacije o vašoj reklamaciji, uključujući fotografije proizvoda i opis problema.

  3. Dostavite nam informacije: Po prijemu vaše reklamacije, naš tim će pregledati podatke i kontaktirati vas u najkraćem mogućem roku radi dalje obrade.

Naša obećanja:

  • Brza obrada: Vaša reklamacija će biti razmatrana u najkraćem mogućem roku, a naš cilj je da pružimo rešenje u skladu sa vašim očekivanjima.

  • Transparentnost: Držimo se transparentnosti u procesu reklamacija, pružajući vam sve neophodne informacije i uputstva.

  • Zadovoljstvo kupca: Vaše zadovoljstvo je ključno za nas, i radimo sve što je u našoj moći da rešimo svaku reklamaciju na najbolji mogući način.

Kontaktirajte nas:

Za sve dodatne informacije ili pitanja u vezi sa reklamacijama, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim za podršku kupcima je tu da vam pomogne.

Hvala vam na poverenju i podršci.

Srdačno,
Titan Clips Team

TITAN CLIPS 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA
Plaćanje i Isporuka
Kontaktirajte nas
support@titanclips.com